Salade met watermeloen, feta en munt
Hoogzomer zijn de watermeloenen op z'n lekkerst. Ze hebben alle tijd gehad om zich vol te zuigen met zon, en hoe meer zon, hoe zoeter. In combinatie met de zoute feta en frisse munt, heerlijk! Een goed bijgerecht bij de BBQ of zo op zichzelf met een broodje van Le Fournil.
Ingrediënten voor 4 personen
1 kleine watermeloen, het vruchtvlees in blokjes
1 pakje feta, in blokjes
1/2 komkommer, in blokjes
Olijfolie
Rode wijnazijn
Zout & peper
Een paar takjes munt, de blaadjes fijngesneden
Leg de blokjes watermeloen, feta en komkommer in een mooie schaal. Voeg een flinke scheut olijfolie en een scheutje rode wijnazijn. Schep door elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe en strooi de munt erover. Schep nog eens om en serveer. Wij serveren hem in deze prachtige melamine schaal.