Portebello's op cederhout... mmm

Bijzonder lekker en eenvoudig: koken op hout. Met de Cedarwood Ovenplank roostert u vis, gevogelte, vlees en zelfs onderstaande vegetarische maaltijd gewoon in uw oven. Gezond, smaakvol en een schitterende presentatie, want u zet de plank zo op tafel.

Bereiding:

Leg de ovenplank 1 uur in koud water. Leg er een gewicht op zodat deze onder komt te staan. Verwarm de oven voor op 200C. Bestrijk de hoed van de portobello’s met olijfolie. Doe alle bovenstaande ingrediënten in een kom en vermeng het goed tot het een geheel wordt. Vul de portobello’s met dit mengsel en zet ze op de plank. Zet de ovenplank gedurende 10 minuten in de oven, of totdat de portobello’s heet zijn en de kaas begint te smelten.

INGREDIËNTEN:

Voor de bodem

  • 4 grote portobello’s, zonder stelen

  • 4 eetlepels extra-virgin olijfolie

  • 4 fijngesneden teentjes knoflook

  • 230 gr feta in blokjes of boursin of brie of bleu of geitenkaas

  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten, fijngehakt

  • 1 paprika rood of geel, in kleine blokjes

  • 8 a 10 blaadjes gesneden basilicum